снимка: ПетелВ бързо производство състав на Районния съдвъв Варна наложи наказание

...
снимка: ПетелВ бързо производство състав на Районния съдвъв Варна наложи наказание
Коментари Харесай

След осем предуреждения съд във Варна наложи пробация на жена за набавяте на доходи по неморален начин

снимка: " Петел "

В бързо произвеждане състав на Районния съдвъв Варна наложи наказване „ пробация “ на 41-годишна жена, неведнъж засичана  в интервала от 28 юли 2020 година до 26 април тази година да предлага полови услуги на клиенти в региона на остарелия път Варна - Бургас. Само през посочения интервал органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 8 предупредителни протоколи да не прави сходна активност, оповестиха от съда.

При последния случай от 26 април т. год., подсъдимата била хваната да предлага полова услуга на мотоциклетист край отклонение за черен път в  местност „ Крушките “. Деянието е наказуемо по член 329 алинея 1 от Наказателния кодекс.„

Междувременно, от информация в Национална агенция за приходите е открито, че за подсъдимата през това време липсват данни за подавани заявки по отношение на подписани трудови контракти, за самоосигуряване или за възнаграждение на здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като в същото време посредством проституция си набавяла нетрудови приходи по забранен и аморален метод.

41-годишната жена към този момент е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на санкция и осъждана, още веднъж за сходни действия. Наказанието „ пробация “ за период от 6 месеца при две наложителни ограничения – регистрация по сегашен адрес и осъществяване на периодически срещи с пробационни чиновници, бе наложено по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение. Съдебният акт е финален.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР